<-- Tilbage til julekalenderen!

Betingelser for at deltage

Deltagelse: Julekalenderen er åben for alle deltagere, der er bosiddende i Danmark. Når du deltager, bliver du automatisk tilmeldt Togrejser Europas nyhedsbrev. Her får du spændende nyheder, inspiration og eksklusive tilbud direkte i din indbakke 1-2 gange om måneden. Du kan naturligvis afmelde dig når som helst, og du tilmeldes kun én gang, uanset hvor mange gange du deltager.

Periode: Julekalenderen løber fra 1. december 2023 til 24. december 2023.

Daglige Deltagelser: Deltagerne kan deltage én gang om dagen i julekalenderen ved at udfylde deres navn og e-mail adresse på vores tilmeldingsside.

Præmier: Der trækkes én vinder dagligt i julekalenderen. Hver vinder vil modtage et gavekort på 500 kr.

Kontakt af Vindere: Vinderen vil blive kontaktet direkte på den angivne e-mail adresse i løbet af 7 dage efter, at de har vundet. Det er vigtigt, at deltagerne angiver en gyldig e-mail adresse for at kunne modtage præmien.

Offentliggørelse af Vindere: Vindernes navne vil blive offentliggjort på vores hjemmeside og/eller sociale medieplatforme efter hvert daglige trækning, medmindre de ønsker at forblive anonyme.

Præmiens Betingelser: Gavekortene kan ikke indløses til kontanter og kan kun bruges til køb hos Togrejser Europa eller hos de samarbejdspartnere, som vi angiver. Gavekortene har en løbetid på 3 år.

Personlige Oplysninger: Deltagernes personlige oplysninger vil kun blive brugt til at administrere julekalenderen og vil ikke blive delt med tredjeparter.

Vi ser frem til at fejre julen sammen med jer, og ønsker alle deltagere held og lykke med at vinde de daglige præmier!

Med venlig hilsen

Michael fra Togrejser Europa